Letter Note Player

letternoteAf en toe speel ik nog wel orgel of piano. Vrijwel altijd uit het hoofd en heel veel bijleren doe ik niet. Maar af en toe is het toch wel leuk om een nieuw bekend nummer te spelen of juist een oude bekende die je nog niet kende (of nog niet kunt dus…) Maar om dan steeds een muziekboek te kopen gaat wat ver. Op Youtube staan ook de nodige tutorials en dan is het een kwestie van nadoen. Dat gaat me moeizaam af. Dat ligt ongetwijfeld aan de leeftijd. Geef mij maar bladmuziek. Hoewel, dat gaat me ook niet makkelijk af. En nu kwam ik deze site tegen. Muzieknotatie in letters. Eens kijken of dat sneller leert. Eigenlijk weet ik het antwoord al. Muziek leren spelen is 90% transpiratie en 10% inspiratie.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *